020 – 3707211 / 06 – 46859999

Over Ons

Welkom bij Kordaat Beveiliging! Kordaat Beveiliging concentreert zich op drie segmenten binnen de beveiliging. Deze drie segmenten hebben één gemeenschappelijk deler, namelijk “ veiligheid”.  Kordaat Beveiliging staat voor drie belangrijke kernwaarden die tot uiting komen in ons dagelijks handelen en in alle gelederen van de organisatie. De kernwaarden zijn “ Focus op klanten, kwaliteitsgericht en innovatief”. Om deze kernwaarden terug te laten komen in onze huisstijl is er gekozen voor een logo met drie ringen die elk één van de kernwaarden illustreert.  De ringen zijn zo in elkaar verweven om zo de verbinding tussen deze drie kernwaarden tot uiting te laten komen. De kernwaarden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de combinatie ervan leidt tot kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening.

De kracht van onze organisatie ligt in de kwaliteit van de dienstverlening die wij leveren.

In onze werkwijze zijn betrokkenheid en klantgericht denken alsmede professionele samenwerking onze uitgangspunten. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en behoeftes. We hebben een no-nonsense aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn.  Kordaat Beveiliging wil met een gestructureerde organisatie en communicatie dicht bij de opdrachtgever staan met als doel een hoge klanttevredenheid en goede dienstverlening.

Kordaat Beveiliging bestaat uit de drie segmenten, namelijk Kordaat Beveiligingsdiensten, Kordaat Services en Kordaat Consultancy.

Kordaat Beveiliging

Zorgen voor veiligheid is onze kernactiviteit. Veiligheid op scholen, veiligheid op werk, op de luchthaven, thuis of op straat.  Kordaat beveiligingsdiensten biedt u uiteenlopende gespecialiseerde beveiligingsdiensten.

Kordaat Services

Kordaat Services zorgt ervoor dat uw organisatie kan blijven draaien. Met Kordaat Services spelen we in op de wensen en behoeftes van opdrachtgevers op het gebied van bereikbaarheid en gastvrijheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van het inzetten van een gastheren/ gastvrouwen of het bemannen van een receptie.

Kordaat Consultancy

Wij adviseren u graag over zaken die betrekking hebben op het verbeteren van de beveiligings(aspecten) binnen uw afdeling en/of gebouw. Samen met u als opdrachtgever maken wij een op maat gesneden plan voor de beheersing van de veiligheidsproblematiek binnen uw afdeling en/of gebouw.

Leave a Reply