020 – 3707211 / 06 – 46859999

De kernwaarden van Kordaat Beveiliging

De cultuur en het karakter van onze organisatie laten zich omschrijven in een drietal kernwaarden. De kernwaarden zijn de inspiratie achter onze bedrijfsvoering en vormen de basis waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Deze kernwaarden communiceren we actief door en zijn de norm in ons dagelijks functioneren. Wij verwachten niet alleen van onze medewerkers dat zij volgens deze normen werken, wij behandelen hen ook volgens deze kernwaarden. Het is voor ons van belang om medewerkers gemotiveerd te houden en hen naar een hoger niveau te tillen.

Focus op klanten

De kracht van Kordaat Beveiliging is dat we als organisatie in beginsel denken vanuit de klant. Kordaat Beveiliging staat voor integer, dienstbaar, betrokken, flexibel en houdt zich aan gemaakte afspraken. De klant staat bij ons te allen tijden centraal en de tevredenheid van onze klanten is het uitgangspunt van ons handelen. De wensen van onze klanten zijn richtinggevend voor onze dienstverlening. Als totaalaanbieder op het gebied van beveiliging hebben we alle deskundigheid in huis om de wensen van de klant te vertalen naar adequate oplossingen. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen en het onderhouden van een hechte open relatie.

Kwaliteitsgericht

In ons handelen blinken we graag uit in kwaliteit. Wij hebben passie voor kwaliteit. Met onze expertise en ervaring kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Wij kunnen dit echter niet alleen doen en daarom betrekken wij onze klanten en medewerkers om samen onze dienstverlening te optimaliseren. Samen komen we met nieuwe ideeën en kunnen wij betere beslissingen nemen wat zich weer vertaald in betere resultaten.

Vernieuwend en innovatief

Wij zijn vooruitstrevend, ambitieus, eigentijds en proactief. Wij streven binnen Kordaat Beveiliging naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes.

Innovatie zien wij als een belangrijke pijler om succesvol te kunnen zijn en te blijven in de toekomst. Creativiteit van onze medewerkers is hierbij een belangrijke component. Maar hier hoort ook bij  het leren van zaken die niet goed zijn gegaan en deze permanent verbeteren.

Leave a Reply